Startsida

Övrigt

UtskriftsvänligTipsa en vän

SEO-optimering

Har du en hemsida eller en webbshop redan, men känner att besöken från sökmotorerna eller rent allmänt är för få eller fel? Hör av dig så kan vi tillsammans gå igenom vad som skulle behövas göras för att optimera webbplatsen och öka både besök och köp. Självklart ingår detta i varje nyproduktion och omstrukturering som jag gör av hemsidor och webbshopar.

Banner/annons

Har du allt du behöver, men känner att du behöver annonsera på webben eller i tryck för att få fler och relevanta kunder? Då kanske en banner eller en annons vore en god idé. En banner är en rörlig eller orörlig annons på en annan webbplats som lockar och länkar besökare till din hemsida eller webbshop. En annons i ett tryckt media lockar också kunder till din verksamhet, eventuellt via din webbplats.
Från 700 kr.

Fotografering

Behöver du hjälp med produktfotografering eller att ta fram bilder inför en marknadsföringskampanj? Då kan jag hjälpa er, jag har både utbildning och utrustning och utgår självklart från era önskemål och behov.

Pressmeddelande

Står du inför en förändring i ditt företag, eller är det något stort som är på gång? Då skulle du inte förlora något på att försöka locka till dig pressen som kanske kan skriva om det i dagstidningarna. Har du inte själv kunskaperna att skriva ett pressmeddelande så kan du med förtroende vända dig till mig. Jag hjälper till att skriva pressutskicket så chansen är som störst att pressen blir intresserad.

Webbia - Rosenlundsg 15B - 667 33 Forshaga - 0702-46 30 43 - Klicka här för att skicka ett mail