Startsida

Trycksaker

UtskriftsvänligTipsa en vän

Logotyp

En logotyp är företagets identitet, den ska förmedla samma känsla som företaget bakom vill visa. Den ska vara lätt att känna igen och gärna spegla företagets sysselsättning. Logotypen är det viktigaste elementet i hela varumärket och det är viktigt att den känns rätt.
Jag gör logotyper från 800 kr exkl moms.

Visitkort

Behöver du ett bra sätt att påminna dina kunder om din hemsidesadress eller telefonnummer? Men vill du samtidigt att visitkortet speglar din verksamhet så som både hemsidan och logotypen gör? Då ska du vända dig till mig så tar jag fram visitkort som är helt anpassade efter dina önskemål. Om du vill ha tryck på baksidan, eller om du vill trycka över hela ytan på visitkortet så ökar priset.
Visitkort kostar från 2 kr/st exkl moms inkl design. 

Affisch

Affischer till trottoarpratare, skyltfönster eller marknadsföringskampanjer kan jag ta fram. Antingen helt för sig eller i ett paket med övriga tjänster. Priset varierar beroende på innehåll, storlek, tryck osv.

Broschyr

Behöver du informera om dina produkter eller tjänster? Då kan jag hjälpa dig att ta fram en broschyr eller folder som du kan dela ut till kunderna. Priset varierar beroende på innehåll, storlek, tryck osv.

Webbia - Rosenlundsg 15B - 667 33 Forshaga - 0702-46 30 43 - Klicka här för att skicka ett mail