Startsida

Hemsida

UtskriftsvänligTipsa en vän
Idag (2012) har mer än 60% av alla företag en egen hemsida, och hemsidan är också ett av företagets viktigaste ansikten utåt. Om du vill ha en ny hemsida eller om din hemsida behöver förnyas så är du välkommen att kontakta mig för att få veta vad jag rekommenderar för just dig. Du kan då välja mellan en helt vanlig hemsida som man behöver kunskaper i HTML för att kunna uppdatera (vilket jag kan hjälpa till med mot en avgift) eller att köpa ett CMS-paket, vilket innebär ett system där du enkelt själv uppdaterar din hemsidas innehåll utan kunskaper i HTML eller annan kodning.
Båda varianterna anpassas till era önskemål och behov.
En vanlig hemsida kostar från 4 000 kr exkl moms och CMS-systemet kostar 2 000 kr exkl moms extra. Se exempel på priser under Referenser.
Du behöver ha antingen Internet Explorer eller Mozilla Firefox på din dator för att kunna använda CMS-verktyget fullt ut.

Här kan du läsa mer om vilka funktioner som ingår i hemsidan inkl CMS:
• Enkelt administrationssystem med åtkomst via internet. Läs merDu behöver inte installera något på din dator utan kan redigera hemsidan från vilken internetuppkopplad dator som helst. Verktyget är dessutom så enkelt att vem som helst kan lära sig det.
• Stöd för 18 språk och olika sidor kan visas för olika språk. Läs merSystemet kan själv byta allt i webbshopen till rätt språk, men du behöver själv fylla i översättningen av dina produkter mm. Sådant som knappar osv översätter systemet dock på egen hand. Du kan också visa olika sidor för olika språk, om du vill.
• Hemsidan är SEO-optimerad utan frames.Läs merHemsidan bygger inte på frames, utan till största delen av divar och till en liten del tabeller. Detta gör att det är mycket lättare för sökmotorerna att leta igenom hemsidan och se den som relevant för de som söker på sökmotorerna.
• Enkel administration av meta-taggarna på alla enskilda sidor. Läs merDu kan själv ställa in all metainformation på varje sida för att öka framgången hos sökmotorerna och göra så att just din hemsida hamnar högre upp i sökresultatet.
• Kundregister med inloggning för åtkomst av särskilda sidor eller information. Läs merVarje kund kan få ett eget privat konto, där du kan lämna ett meddelande till kunden, och de kan få tillgång till särskilda medlemssidor.
• Importera kunder mm från en befintlig databas. Läs merHar du redan ett befintligt kundregister? Då kan vi importera all data från det för att slippa lägga tid på att göra det manuellt. Förutsättningen är att din nuvarande leverantör tillgängliggör rätt sorts exportfil.
• Kunderna kan sätta betyg, recensera och jämföra artiklar. Läs merVill du att dina kunder ska kunna kommentera och betygsätta artiklarna, så är det inga problem.
• Enkla administrerade artiklar för nyheter, länkar, bildgalleri osv med automatisk sortering. Läs merSkapa enkelt ett bildgalleri med dina inspirationsbilder eller håll kunderna uppdaterade med dina nyheter. Du kan enkelt fylla i nyheter och systemet kan själv visa upp senaste nyheten eller sortera dem i kronologisk ordning eller bokstavsordning osv.
• Tipsa-en-vän-funktion. Läs merEn enkel funktion gör att dina besökare kan skicka länken till särskilda sidor för att locka sina vänner att besöka hemsidan. Ett kraftfullt marknadsföringstips!
• Besöksrapport. Läs merSe hur många besökare du har per dag, och hur de tar sig till hemsidan.
• Tillval: Forum för besökare eller kunder. Läs merSom tillval kan du ha ett forum på hemsidan där vem som helst kan göra inlägg och skapa trådar. Eller vill du ha det som en bloggfunktion eller gästbok, där du skapar trådarna men besökarna bara kan kommenter adem? Inga problem. Forum kostar extra, i dagsläget ligger priset för det på ca 1 500 kr exkl moms.
• Bildvalideringsmöjlighet för att förhindra spammare och robotar. Läs merFör att slippa spammail så finns det möjlighet att aktivera bildvalidering på hemsidan. Detta innebär att besökaren visas en bild med ett antal bokstäver eller siffror på, som denna ska fylla i i en ruta för att bevisa att de är verkliga människor.
• Enkelt administrerat nyhetsbrev. Läs merSkicka nyhetsbrev till de som anmält att de vill ha nyhetsbrev. Eller skicka information till alla kunder i kundregistret. Nyhetsbrevs-verktyget är lika enkelt att hantera som ett word-dokument och du kan enkelt skicka med bilder eller länkar i nyhetsbrevet.
• Blockera IP-adresser. Läs merFinns det någon som du inte vill ska få tillgång till din hemsida? Blockera då deras ip-adress så att de inte kan besöka hemsidan igen.
• Opinionsundersökningar. Läs merDu kan enkelt skapa olika opinionsundersökningar där du kan fråga om vad som helst. Detta gör att kunderna interagerar mer med hemsidan och känner sig mer involverade i verksamheten. Du kan också smidigt få reda på nyttiga saker om dina besökare som du kana använda i din marknadsföring osv.

På priset tillkommer avgift för domännamn och webbhotell enligt eget val* eller så kan du välja att ha webbshopen på vårt webbhotell.
Kostnad ca 1 600 kr exkl moms per år.

*) Webbhotellet måste stödja PHP och ha tillgång till minst en mysql-databas. Även om det i teorin fungerar med något av de riktigt billiga webbhotellen på marknaden så avråder vi från att välja dem. För några hundralappar mer om året så får du en mycket mer pålitlig webbshop som inte strular eller är långsam. Därför rekommenderar vi Binero, utsedda till Sveriges bästa webbhotell två år i rad och som är helt utan bindningstid: www.binero.se.

Webbia - Rosenlundsg 15B - 667 33 Forshaga - 0702-46 30 43 - Klicka här för att skicka ett mail